Ismerj meg minket!

A SwiconJobs elsősorban IT és pénzügyi területen foglalkozik klasszikus fejvadá… nem, nem, nem erre gondoltam. Ezt bármikor elolvashatod a weboldalunkon. www.swiconjobs.hu

 

Mindenki volt már úgy, hogy a harmadik ébresztő megcsörrenése után is a szundi gomb nyomkodása mellett csak ennyit tudott mantrázni: “Nem akarok ma dolgozni menni.” Na de olyan volt Veled, hogy alig vártad a reggelt és a BKV-n a Facebookot pörgetve arra gondoltál: “Mikor érek már végre be az irodába.”?

 

Nálunk ilyen. Még a legfáradtabb napokon is energiával tölt fel, hogy beérve mosolyogva fogadnak az emberek, reggelizni hívnak a kollégáid és miközben vajazod a croissant valaki eléd tol egy pohár kávét, mert Neked készítette.

 

A munkát, amit végzünk értékelik és nem egy kósza “kösz”-re gondolok. A sikeres feladat, a pozitív megerősítés és a folyamatos értékelés további megvalósíthatatlannak hitt célok elérésére ösztönöz. A vezetőink nem csak ezen célok elérésében, Bennünk hisznek. (Néha talán jobban mint mi magunk.) Nem csak beszélnek hozzánk, meg is hallgatnak. Nem csak elvárásokat támasztanak, minden támogatást megadnak, amire szükségünk van. És ezt nem csak én gondolom így…

 

“Egy olyan csapat részese vagyok, ahol érzem, hogy fontos vagyok és hozzá tudok én is járulni ahhoz, hogy csapatként sikeresek legyünk. Szeretek bejönni az irodába, és az nagyon jó érzés!”

B. Tóth Ferenc, Business Development Manager

 

A Swiconnál az a legjobb, hogy az ötleteimmel nem maradok egyedül. Kollégáim minden szinten segítenek megvalósítani a terveimet és támogatják a munkámat, hogy a legjobbat hozhassam ki magamból.”

Balla Krisztina, Chief Business Development Officer

 

“A Swiconnál dolgozni olyan, mint egy nagy, boldog család részese lenni, ahol közeli rokonként törődnek minden egyes kollégájukkal.”

Csizmadia Ferenc, Project Manager

 

“Nincs annál jobb érzés, amikor reggel az irodába menet azon gondolkozol, milyen klassz lesz bemenni és látni a sok csillogó szemű, energiával teli kollegát.”

Petricsek Ádám, Chief Strategy Officer

 

“A Swiconnál A legfontosabb tényezővel, az emberrel foglalkoznak.”

Széplaki-Rácz Rita, Senior Project Manager

ismerjmegminket2

A vezetőktől kapott figyelem nem csak a munka során jelenik meg jó-létünk támogatásaként. Az irodai környezetet és a közös programokat is úgy alakítják ki, hogy jól érezzük magunkat, felszabadultak legyünk. A Graphisoft Park Duna parti környezete, az ablakon kinézve a tóparton napozó teknősbéka, a rekreációs sarok segít megnyugodni, kikapcsolni a legfeszültebb pillanatokban. Falra matricázott, színes motiváló idézetek buzdítják a kollégákat az iroda különböző részein, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Lehetőség van Xboxozni, dartsozni, léghokizni vagy akár csak chillelni a babzsákok valamelyikén. A munkatársak családias hangulatban érezhetik magukat egész nap, gyakran az irodán kívül szervezett vagy privát közös programokon is.

 

Mindezek mellett a Swicon arra is figyelmet fordít, hogy alkalmazottai a társadalom hasznos tagjának érezhessék magukat és számos lehetőséget biztosít, hogy mind a cég, mind a kollégák tanúbizonyságot tehessenek társadalmi érzékenységükről.

 

Hosszú távon gondolkodunk, ezért tartós együttműködési megállapodásunk van a Tatabányai Nagycsaládosok Egyesületével, de támogatjuk a UNICEF-et és a Fruit of Care-t is, akik értelmi sérült művészek kézimunkáival foglalkoznak. Mindemellett a tavalyi évben aktív kapcsolatot építettünk ki a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóval és több ízben támogattuk két tatabányai gyermek lakásotthonukat.

 

A környezetvédelmi szempontok is ars poeticánk részét képezik, teljes mértékben a környezetvédelmi jogszabályok betartásával működünk, melyet szabvány is tanúsít. Az erősforrások minél hatékonyabb felhasználására törekszünk.

 

Mind munkánkban, mind felfogásunkban igyekszünk egy innovatív, újító, fenntartható és szerethető szemlélet szerint működni, amit bízunk benne, érzékel mindenki, aki kapcsolatba kerül a Swiconnal.

 

Büszkék vagyunk „Az év Intelligens Vállalata” versenyen 2014-ben elért 10. helyezésért, és a legjobbnak tartott hazai munkahelyek közt elért eredményünkre. A legbüszkébbek azonban munkatársainkra vagyunk, hiszen ők teszik a Swicont azzá ami, egy családias, szeretetreméltó hellyé, ahol törődünk egymással és másokkal is.

FacebookLinkedIn

Szólj hozzá!