Az Év Felelős Foglalkoztatója

Az OFA (Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.) egy olyan közhasznú szervezet, melynek célja a foglalkoztatás és a munkahelymegőrzés elősegítése, az innovatív foglalkoztatási formák támogatása, valamint a foglalkoztatás és munkaerő-piaci integrációt szolgáló programok, projektek végrehajtása.

2016 óta hirdetik meg “Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatot, melynek célja, hogy megismerjék és elismerjék azokat a munkáltatókat, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel.

Vállalatunk második éve kapja meg ezen pályázat keretében a “Felelős foglalkoztató” címet, munkáltatói és munkavállalói megtartásáért, valamint a dolgozói jóllétért való törekvései elismeréseként. A 2020. évben nem csak bekerültünk ebbe a kiemelt körbe, jó pár más, felelősen viselkedő és gondolkodó szervezet mellett, de a Középvállalati kategóriában kiemelt elismerésben is részesültünk, mint az “Év felelős foglalkoztatója” pályázat 3. helyezettje.

Különösen kedves ez a díj nekünk, hiszen a 2020. év a pandémia betörésével kiemelten nehéz és terhelt időszak volt: nem csak munkavállalói, de foglalkoztatói és HR oldalon is.

Az év elmúltával kollégáinktól számos direkt és indirekt pozitív visszajelzést kaptunk arról, milyen jól reagáltunk munkáltatóként a megváltozott helyzetre, azonban mindemellett, egy ilyen időszakban, a munkavállalói jóllétért végzett tevékenységeinkért még a szakmától is kiemelt elismerést kapni: igazán jó érzés foglalkoztatóként.

Köszönjük a megerősítést, amit szerencsére rendszeresen, a munkavállalóinktól is megkapunk, továbbra is törekedni fogunk arra, hogy a munkáltatói magatartás és dolgozói jóllét egyik legfőbb fókuszpontunk maradjon.

FacebookLinkedIn

Szólj hozzá!